Korbacze producent, Oscypki producent
Zdrowy ser – czyli jaki? Bezsprzecznie wyprodukowany z naturalnych składników. Taki ser będzie stanowił bogate źródło białka – wspomagającego budowę masy mięśniowej, wapnia – istotnego dla zdrowych kości, i również witaminy B12 – kluczowej witaminy potrzebnej do produkcji erytrocytów. Dodatkowo, to właśnie sery zawierają niezbędne kompozycje aminokwasów, które organizm człowieka może dostarczyć tylko wraz z pożywieniem. Stanowią także źródło bakterii probiotycznych, które mają dobroczynny wpływ na sprawność układu pokarmowego. Fabrykant serów górskich Ser-Mar posiada w swojej ofercie wielce jakościowe odmiany serów. Wytwarzane przez nas naturalne sery regionalne są pysznym a także zdrowym elementem zbilansowanej diety. Produkcja serów podhalańskich korbacze, jaką się zajmujemy, spełnia najwyższe standardy higieniczne a także zdrowotne.